Cookie beleid R-Vent

wij hebben het antwoord!
Cookie beleid

Cookiebeleid

R-Vent Group B.V. maakt gebruik van “cookie”-technologie en andere vergelijkbare technieken om aanvullende gegevens over het websitegebruik te verzamelen en onze diensten te verbeteren. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst. De met deze cookies verkregen informatie gebruiken wij om het gebruik van onze website te analyseren, zodat wij de website kunnen blijven verbeteren.

Gedurende uw bezoek aan onze website worden onder andere uw IP-adres, de naam van uw internetprovider, de internetpagina van waaruit u bij ons terecht bent gekomen, de door u bekeken pagina´s op onze website en de datum en duur van uw bezoek door onze webserver geregistreerd. Daarbij wordt gebruik gemaakt van cookies van een webanalyse service van Bergschenhoek Groep B.V.

Wij gebruiken de volgende cookies:

Analytische cookies
Analytische cookies verzamelen gegevens over het gebruik van een website zoals het aantal bezoekers, de tijd die bezoekers doorbrengen op een webpagina en foutmeldingen. We gebruiken hiervoor Google Analytics (zorgt voor het verzamelen van anonieme gegevens over het gebruik van onze website en het opstellen van bezoekersstatistieken – Hoe Google gegevens gebruikt wanneer u sites of apps van onze partners gebruikt).

De met de cookies verkregen informatie wordt overgebracht naar en opgeslagen op servers van Bergschenhoek Groep B.V. Bergschenhoek Groep B.V. zal de informatie enkel aan derden verschaffen indien zij hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie als verwerker verwerken. U kunt het plaatsen van cookies weigeren via de instellingen van uw browser.

Welke rechten heeft u?
U heeft het recht ons te verzoeken om:
- inzage te geven in uw persoonsgegevens;
- uw persoonsgegevens te laten aanvullen, corrigeren of verwijderen;
- verzet aan te tekenen tegen de verwerkingen van uw persoonsgegevens;
- uw persoonsgegevens te beperken; en/of
- uw persoonsgegevens door te geven aan u of aan een derde.

Deze rechten zijn niet absoluut. Wij zullen uw verzoek beoordelen conform de Wet bescherming persoonsgegevens of, vanaf 25 mei 2018, de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij zullen u zo spoedig mogelijk, maar in elk geval binnen een maand na ontvangst van uw verzoek, informatie verstrekken over de acties die wij hebben ondernomen naar aanleiding van uw verzoek. Deze termijn kunnen wij met twee maanden verlengen in verband met de complexiteit van uw verzoek of het aantal verzoeken dat wij krijgen. We zullen u in dat geval informeren.

U heeft op elk moment het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen in het beleid
Doordat de privacy- en cookiewetgeving kan worden aangepast, is dit privacy- en cookiestatement mogelijk aan veranderingen onderhevig. Wij adviseren u dan ook dit statement regelmatig te raadplegen. Voor meer informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens kunt u mailen naar verkoop@rvent.nl