R-EVENT 2021 R-VAAR het zelf op dinsdag 5 oktober

wij hebben het antwoord!
R-EVENT 2021

Eindelijk! Na een lange periode openen onze Experience Centers in Bergschenhoek en Staphorst weer hun deuren. In de Experience Centers vind u de nieuwste technieken en onderwerpen op het gebied van ventilatie en luchtbehandeling.

In het Experience Center zijn alle professionals uit de gehele bouwkolom van harte welkom! Van architect en adviseur tot en met de installateur en de zzp'er. Kortom alle partijen uit de bouwkolom die meer willen weten over het vakgebied ventilatie. Een vakgebied dat voorziet in één van de basisbehoeften, zo niet de belangrijkste, van ons bestaan: gezonde lucht!

Doel van het Experience Center is samen met alle partijen binnen de gehele bouwkolom zorgen dat  we gezamenlijk het beste resultaat behalen. Want dingen die mensen horen vergeten ze, wat mensen zien onthouden ze, maar wat mensen R-varen begrijpen ze!

R-VAAR het zelf; U bent van harte welkom op donderdag 5 oktober 2021!

Omdat we u als relatie van één van de R-Vent-bedrijven gemist hebben organiseren we op dinsdag 5 oktober van 13.00 tot 17.00u de R-EVENT relatiedag in het Experience Center in Bergschenhoek. Tijdens het R-EVENT praten wij u bij ( kunt u de laatste technieken op het gebied van ventilatie R-varen. 

Reserveer alvast uw plek door u nu in te schrijven. Na de zomer ontvangt u dan het definitieve programma. 

 

DeelnemersPlaatsen
Ørjan Kooijman1
Arie Spruijt1
Roderick Oudemans1
Willem Sikkers1
John Rook1
Jowy Ricardo2
D Abel1
Wilco Kant1
Maartje Veldhuijzen1

Inschrijving

 
Vul hier uw telefoonnummer in
Bedrijfsnaam
x